City Hotel biedt moderne vergaderfaciliteiten. De twee zalen hebben een moderne inrichting met comfortabele stoelen en ruime tafels. Het ontwerp wisselt lichte en donkere kleuren op een speelse manier af. Een op maat gemaakte kastenwand is de eye-catcher, waarin ook diverse faciliteiten, zoals een minibar en een koffiezetapparaat kunnen worden gevonden. Uiteraard zijn ook de standaard vergaderfaciliteiten zoals flip-overs en een projector beschikbaar.

De kleurrijke zalen zijn voorzien van schilderijen van kunstenaar Nol Reuser. Hij maakte enkele schilderijen in moderne stijl, speciaal voor City Hotel. Zijn kunst is te bewonderen in de vergaderzalen en in de restaurants.

vergader-cityhotel

Naast de vaste prijs voor zaalhuur, zijn er arrangementen variërend van 8 tot 24 uur beschikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk een specifiek programma voor uw evenement samen te stellen. Onze receptiemedewerkers bespreken graag uw wensen met u.

Zaalhuur

Zaal 1 (12 x 7 meter): € 85,00 per dagdeel
Zaal 2 (8 x 7 meter): € 50,00 per dagdeel
Zaal 1 + 2 (20 x 7 meter): € 165,00 per dagdeel

Huur flipover: € 14,00 per dag
Huur beamer: € 75,00 per dag

Arrangementen

8-uurs arrangement (€ 34,50 per persoon)

Zaalhuur 2 dagdelen, flipover, koffie en thee en een lunch bestaande uit: kop soep en drie luxe belegde broodjes.

8-uurs arrangement deluxe (€ 47,50 per persoon)

Zaalhuur 2 dagdelen, flipover, koffie en thee en een luxe lunchbuffet bestaande uit: kop soep, broodbuffet, warme en zoete snack, fruit, koffie, thee, melk

24-uurs arrangement deluxe (€ 159,50 per persoon)

Zaalhuur 2 dagdelen, flipover, koffie en thee, luxe lunchbuffet, driegangen diner, overnachting in een luxe standaardkamer (ex. Toeristenbelasting), ontbijtbuffet.