Dinerkaart

Beste gast,

Wat zijn wij blij dat we onze passie kunnen uitoefenen. Helaas is het niet op de manier die wij altijd gedaan hebben.

Vanaf 1 Juni is ons restaurant weer geopend. Voordat wij u mogen verwelkomen willen wij u vragen de check goed door te lezen. Het is natuurlijk cruciaal dat u deze check vooraf wel serieus neemt.

Genomen maatregelen City Hotel Oss.

– Wij nemen tafels aan tot 4 personen.
– U dient vooraf een tafel te reserveren
– Wilt u met uw gezin komen, neem dan contact met ons op.
– Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren.
– Jassen / vesten dienen meegenomen te worden naar de tafel
– Via de receptie komt u het restaurant binnen, een van onze medewerkers zal u hier op vangen.
– Volg de looproute die aangegeven staat.
– Bij gebruik van toilet vragen wij u uw handen te desinfecteren.
– U verlaat het restaurant door de glazen deuren bij de ingang.
– Onze medewerkers desinfecteren na elk gebruik de stoelen en tafels.
– Onze medewerkers zullen zoveel dat mogelijk is afstand proberen te houden.
– Wij kunnen bij aanvang gasten weigeren als wij vermoeden dat u de check vooraf niet serieus heeft genomen en last heeft van een van de klachten.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Met een vriendelijke groet,

Team City Hotel Oss.

 

Voorgerechten

  • Pizza Tonijn
    14,50
    Schrik gebakken tonijn in sesamolie, gember ingelegd met sake, wasabi crème en kruiden
  • Spaanse Klassieker!
    14,00
    Pata Negra "Bellotta Carrasco" ham met meloen (per 50 gram)
  • Gele currysoep
    11,50
    Met kipfilet, tauge, lente ui, enoki paddenstoelen en naanbrood
  • Veggie salade
    12,50
    Van gegrilde groene asperges, feta, olijf , zongedroogde tomaat , pesto en cerise tomaat 
  • Caesar salade “City Style”
    14,50
    Met gegrilde kipfilet, gepocheerd scharreleitje, crouton en bacon 
  • Escargots (half dozijn)
    12,50
    Met knoflook peterselie boter, zwarte peper en brood
  • To share plank
    10,00 p.p.
    Combinatie van vis, vlees en bavette
  • Broodzak
    3,00 p.p.
    Met stokbrood, broodjes, tomaten tapenade, olijfolie, zeezout en boter

Hoofdgerechten

  •  Steak on stone
    Met bijpassende sauzen en frisse salade. Rumpsteak €24,50 (200 gram)/Runderhaas €32,50 (250 gram)
  • Tonijn on stone
    24,50
    Met Japanse soja-yuzu saus, ingelegde gember en kimchi salad
  • In boter gebakken tarbotine
    24,50
    Met sugar snaps, bospeen en Beurre Blanc saus
  • Lamshaasfilet
    19,50
    Met gegrilde groenten en saus van tijm en knoflook
  • Rundersukade is de old skool van nu
    17,50
    Lang gegaard in eigen jus met kruiden, rode wijn en truffel 
  • Runder entrecote van de barbecue  
    32,50
    Met knoflookboter en pof aardappel met crème fraîche   
  • Gebakken gamba’s in een room saus
    21,50
    Met chili pepers en pasta

Huiswijnen

  • Wit
    Glas €5,00 / Fles €25,00
    Prinz von Hessen Hessenstein Rheingau I Duitsland Riesling & Chateau Haut-Blanville Grande Réserve Languedoc I Frankrijk Chardonnay I Roussanne
  • Rood
    Glas €5,00 / Fles €25,00
    Podre Barbi Il Ruspo Umbria I Italië Sangiovese & Bodega de Abad Cimabella Bierzo I Spanje Mencia

Nagerechten

  • Trifle met Hollandse aardbeien
    12,50
    Vanilleroom, roomijs, crumble van cake en aardbeien saus 
  • Bordelaux van Abrikoos
    11,50
    Met honingijs en abrikozensaus
  • Brie de Meau a la provence
    10,00
    Gebakken in filodeeg en honing met lavendel 
  • Dame Blanche City Style
    10,00
    Met chocolade saus & Advocaat

City to go

Haal onze bekende kwaliteit in huis!