Dinerkaart

Beste gast,

Wat zijn wij blij dat we onze passie kunnen uitoefenen. Helaas is het niet op de manier die wij altijd gedaan hebben.

Vanaf 1 Juni is ons restaurant weer geopend. Voordat wij u mogen verwelkomen willen wij u vragen de check goed door te lezen. Het is natuurlijk cruciaal dat u deze check vooraf wel serieus neemt.

Genomen maatregelen City Hotel Oss.

– Wij nemen tafels aan tot 4 personen.
– U dient vooraf een tafel te reserveren
– Wilt u met uw gezin komen, neem dan contact met ons op.
– Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren.
– Jassen / vesten dienen meegenomen te worden naar de tafel
– Via de receptie komt u het restaurant binnen, een van onze medewerkers zal u hier op vangen.
– Volg de looproute die aangegeven staat.
– Bij gebruik van toilet vragen wij u uw handen te desinfecteren.
– U verlaat het restaurant door de glazen deuren bij de ingang.
– Onze medewerkers desinfecteren na elk gebruik de stoelen en tafels.
– Onze medewerkers zullen zoveel dat mogelijk is afstand proberen te houden.
– Wij kunnen bij aanvang gasten weigeren als wij vermoeden dat u de check vooraf niet serieus heeft genomen en last heeft van een van de klachten.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Met een vriendelijke groet,

Team City Hotel Oss.

 

Voorgerechten

  • Kreeftensoep
    10,00
    Met Hollandse garnaaltjes, rouille, croutons en parmezaan, en een scheutje mooie cognac.
  • Chèvre Chaud
    12,50
    Krokant gebakken geitenkaas verpakt in bacon, noten, kruiden en frisse lavendel honing.
  • Tuna New Style
    14,50
    Tonijn op matse met wasabi mayonaise, tuinkruiden, gember en olijfolie uit Sardinië.
  • Veggie salade
    12,50
    Van gegrilde groene asperges, feta, olijf , zongedroogde tomaat , pesto en cerise tomaat 
  • Carpaccio van rundvlees
    12,50
    Parmesan pesto en geroosterde pijnboompit.
  • Escargots a la maison
    12,50
    Met peterselie, knoflook en zwarte peper in de hoofdrol, geserveerd met stokbrood.
  • To share de luxe
    10,00 p.p.
    Combinatie van vis, vlees, tonijnsalade en gebakken bavette.
  • Broodzak
    4,50
    Met stokbrood, broodjes, tomaten tapenade, olijfolie, zeezout en boter

Hoofdgerechten

  •  Steak on stone
    Met bijpassende sauzen en frisse salade. Rumpsteak €24,50 (200 gram)/Runderhaas €32,50 (250 gram)
  • Tarbotfilet op de huid gebakken
    26,00
    Met laurier, citroen en limoen, al geblust met gezouten boter.
  • Rode Mul filet
    21,50
    Met gegrilde groenten en rozemarijn.
  • Rogvleugel
    19,50
    Met kappertjes,bacon en roomboter.
  • Gebakken tournedos
    32,50
    Met paddenstoelen en truffeljus.
  • Kalfsentrecote van de BBQ
    22,50
    Met gegrilde groente.

Huiswijnen

  • Wit
    Glas €5,00 / Fles €25,00
    Prinz von Hessen Hessenstein Rheingau I Duitsland Riesling & Chateau Haut-Blanville Grande Réserve Languedoc I Frankrijk Chardonnay I Roussanne
  • Rood
    Glas €5,00 / Fles €25,00
    Podre Barbi Il Ruspo Umbria I Italië Sangiovese & Bodega de Abad Cimabella Bierzo I Spanje Mencia

Nagerechten

  • Perzik bardelou
    11,00
    Met yoghurtroomijs en zomerfruit.
  • Trifle met vanillehangop
    12,50
    Met roomijs, crumble van meringue, fruit en slagroom.
  • Frans kaasplankje
    12,50
    Met 5 soorten ambachtelijke kaas en dadels.
  • Dame Blanche
    11,00
    Met advocaat, roomijs, geslagen room en chocoladesaus.

City to go

Haal onze bekende kwaliteit in huis!