Dinerkaart

Beste gast,

Wat zijn wij blij dat we onze passie kunnen uitoefenen. Helaas is het niet op de manier die wij altijd gedaan hebben.

Vanaf 1 Juni is ons restaurant weer geopend. Voordat wij u mogen verwelkomen willen wij u vragen de check goed door te lezen. Het is natuurlijk cruciaal dat u deze check vooraf wel serieus neemt.

Genomen maatregelen City Hotel Oss.

– Wij nemen tafels aan tot 4 personen.
– U dient vooraf een tafel te reserveren
– Wilt u met uw gezin komen, neem dan contact met ons op.
– Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren.
– Jassen / vesten dienen meegenomen te worden naar de tafel
– Via de receptie komt u het restaurant binnen, een van onze medewerkers zal u hier op vangen.
– Volg de looproute die aangegeven staat.
– Bij gebruik van toilet vragen wij u uw handen te desinfecteren.
– U verlaat het restaurant door de glazen deuren bij de ingang.
– Onze medewerkers desinfecteren na elk gebruik de stoelen en tafels.
– Onze medewerkers zullen zoveel dat mogelijk is afstand proberen te houden.
– Wij kunnen bij aanvang gasten weigeren als wij vermoeden dat u de check vooraf niet serieus heeft genomen en last heeft van een van de klachten.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Met een vriendelijke groet,

Team City Hotel Oss.

 

Voorgerechten

  • Gebakken kwartelfilet
    14,50
    met eendenlever, herfst sla en truffel
  • Carpaccio van runderhaas
    12,50
    met Parmezaanse kaas, pesto en rucola
  • Buffel mozzarella
    12,50
    met frisse sla, basilicum, zwarte peper en tomaat
  • Pata negra
    14,50
    met Cantaloupe meloen en olijfolie
  • Koude gerookte zalm
    14,00
    met kruidensla, mierikswortel, paarse ui en dille
  • Kreeftensoep
    14,00
    met carpaccio van coquille, geserveerd met een mooie cognac

Hoofdgerechten

  • Zalmfilet op huid gebakken
    21,50
    met laurier, limoen, citroen, roomboter en gegrilde groenten
  • Parelhoenfilet
    19,50
    met paddenstoelen, roomsaus, herfst groenten en geschaafde zomer truffel
  • Hertenbiefstuk
    24,50
    met cantharellen, eendenlever, jus en herfstgroenten
  • Kalfsentrecote van de BBQ
    26,50
    met gegrilde groenten en rozemarijn
  • Tournedos au Poivre
    34,50
    met groene groenten (175 gram)
  • Reefilet rosé gebakken
    32,50
    met lintnoedels, bimi en zomertruffel
  • Steak on stone
    25,50
    (200 gram)
  • Tournedos on stone
    34,50
    (175 gram)
  • Extra groenten
    3,50
  • Frieten
    4,00

Huiswijnen

  • Wit
    Glas €5,00 / Fles €25,00
    Prinz von Hessen Hessenstein Rheingau I Duitsland Riesling & Chateau Haut-Blanville Grande Réserve Languedoc I Frankrijk Chardonnay I Roussanne
  • Rood
    Glas €5,00 / Fles €25,00
    Podre Barbi Il Ruspo Umbria I Italië Sangiovese & Bodega de Abad Cimabella Bierzo I Spanje Mencia

Nagerechten

  • Gebakken ananas
    12,50
    met specerijen, koffie en roomijs van yoghurt
  • Appeltaartje
    12,50
    met roomijs en vanillesaus
  • Herfst fruit
    14,00
    met sabayon en vanilleroomijs
  • Kaasplank City
    14,50
    verfijnde combinatie van 5 soorten kaas, dadels, vijgen, brood en radijs