Meetings

Of het nu gaat om trainingen, presentaties of vergaderingen: City Hotel biedt de juiste moderne vergaderfaciliteiten die perfect aansluiten bij de gelegenheid die u voor ogen heeft. Hierbij heeft u de keuze uit twee zalen welke samen ook nog tot één grote zaal kunnen worden omgetoverd voor grote, zakelijke bijeenkomsten. Deze zalen hebben een moderne inrichting met comfortabele stoelen en ruime tafels. Het ontwerp wisselt lichte en donkere kleuren op een speelse manier af. Een op maat gemaakte kastenwand is de eye-catcher, waarin ook diverse faciliteiten, zoals een minibar en een koffiezetapparaat kunnen worden gevonden. Uiteraard zijn ook de standaard vergaderfaciliteiten zoals flip-overs, een projector en gratis WiFi beschikbaar. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij het hotel.

U-Vormopstelling

Theateropstelling

Vergaderopstelling

U-Vormopstelling (klein)

Opstelling divers

Naast de vaste prijs voor zaalhuur, zijn er arrangementen variërend van 8 tot 24 uur beschikbaar. Tevens is het mogelijk om een specifiek programma voor uw evenement samen te stellen. Onze receptiemedewerkers bespreken graag uw wensen met u.

Standaard arrangementen
8-uurs arrangement (€37,50 per persoon)
Wilt u een zaal voor twee dagdelen huren? Dan heeft u wellicht interesse in het 8-uurs arrangement. Dit arrangement bestaat uit een zaalhuur voor twee dagdelen, een beamer, een scherm, een flipover, gratis WiFi van KPN Hotspots en een lunch bestaande uit een kop soep, drie luxe belegde broodjes, melk en jus d’orange. Daarnaast is er onbeperkt koffie en thee van ILLY beschikbaar, vers uit een espressomachine. Zet hier uw koffie van espresso tot aan latte macchiato. 

Zaalhuur
Zaal 1 (12 x 7 meter): €85,00 per dagdeel
Zaal 2 (8 x 7 meter): €50,00 per dagdeel
Zaal 1 + 2 (20 x 7 meter): €165,00 per dagdeel

Huur flipover: €15,00 per dag
Huur beamer/scherm: €72,00 per dag

Deluxe arrangementen
8-uurs arrangement deluxe (€45,00 per persoon)
Wilt u het 8-uurs arrangement graag iets uitgebreider? Dan is het 8-uurs arrangement deluxe een aanrader.Dit arrangement bestaat uit een zaalhuur voor twee dagdelen, een beamer, een scherm, een flipover, gratis WiFi van KPN Hotspots en een luxe lunchbuffet bestaande uit een kop soep, broodbuffet, warme en zoete snack, fruit, melk, jus d’orange en salade. Daarnaast is er onbeperkt koffie en thee van ILLY beschikbaar, vers uit een espressomachine. Zet hier uw koffie van espresso tot aan latte macchiato. 

24-uurs arrangement deluxe (€159,50 per persoon)
Neemt uw evenement een dag in beslag? Dan heeft u wellicht interesse in ons 24-uurs arrangement.Dit arrangement bestaat uit een zaalhuur voor twee dagdelen, een beamer, een scherm, een flipover, gratis WiFi van KPN Hotspots, een luxe lunchbuffet bestaande uit een kop soep, broodbuffet, warme en zoete snack, fruit, melk, jus d’orange en salade, een driegangen diner, een overnachting in een luxe standaardkamer (ex. Toeristenbelasting) en een ontbijtbuffet. Daarnaast is er onbeperkt koffie en thee van ILLY beschikbaar, vers uit een espressomachine. Zet hier uw koffie van espresso tot aan latte macchiato.

Bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor speciaal gereduceerde tarieven. Maar hiervoor gebruik van het contactformulier dat u hier kunt vinden.

Wist je dat: De kleurrijke zalen zijn voorzien van schilderijen van kunstenaar Nol Reuser. Hij maakte enkele schilderijen in moderne stijl, speciaal voor City Hotel. Zijn kunst is te bewonderen in de vergaderzalen en in het restaurant.

Op dit moment zijn wij tot nader order gesloten in verband met Corona. Bedankt voor uw begrip!

City to go

Haal onze bekende kwaliteit in huis!