Parkeren

Onze parkeerplaats is gelegen aan de achterzijde van het hotel en is gratis beschikbaar voor alle gasten. Parkeren is op volgorde van binnenkomst, het is niet mogelijk plaatsen te reserveren. Achter de parkeerplaats van het hotel vindt u een groot openbaar parkeerterrein. Houd er rekening mee dat u daar vooraf een parkeerkaartje dient te kopen bij de parkeerautomaat. Het hotel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade aan geparkeerde voertuigen of objecten die in voertuigen worden achtergelaten.

Betaald parkeren
Vanaf het hotelterrein kunt u het openbare parkeerterrein oprijden. Ook tegenover het hotel en achter het theater zijn openbare parkeerplaatsen te vinden. Hier is betaald parkeren van toepassing:
Dagkaart openbare parkeerplaatsen: €2,50
Maandag t/m zaterdag 09.00 uur – 18.00 uur
Donderdag 09.00 uur – 21.00 uur

Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaatsen zijn gratis beschikbaar tegenover het hotel, aan de overkant van de straat. Er is 1 invalidenparkeerplaats aanwezig op ons eigen parkeerterrein. Parkeren op deze plaatsen is alleen toegestaan met een geldige gehandicapten-parkeerkaart die kan worden verkregen bij uw eigen gemeente of op het stadhuis.

Parkeerplaatsen kunnen niet worden gereserveerd.

City to go

Haal onze bekende kwaliteit in huis!